Nura Dream oli ollut aina erilainen. Ensinnäkin hän oli orpo, koska hänen vanhempansa olivat kuolleet tulipalossa, kun hän oli vasta yhden vuoden ikäinen. Toiseksi hänen silmänsä olivat ihmeellisen vihreät. Ja kolmanneksi hänellä oli suipot korvat, joista häntä oli kiusattu ensimmäisestä koulupäivästään lähtien.

 Mutta Nura oli aina kestänyt sen. Joskus, joutuessaan oikein tukalaan tilanteeseen, hän oli joutunut puolustautumaan karatella, jossa oli aika hyvä, mutta useimmiten hän vain sulkeutui kuoreensa. Nuran sijaisvanhemmat eivät tienneet kiusaamisesta mitään, vaan ihastelivat aina tytön silmiä ja nimeä, joka tarkoitti valoa azerin kielellä. He luulivat, että Nuralla oli paljonkin ystäviä.

 Nura oli aina ollut taiteellinen, hyvä ja eläinrakas sim, joten opettajat ajattelivat, että hänestä tulee jotain suurta: maailmankuulu taiteilija tai eläintutkija. Mutta Nura vain totesi haluavansa olla suurperheen äiti. 

 Täytettyään 19 vuotta Nura muutti pois sijaiskodistaan, ja muutti uuteen kaupunkiin, Moonlight Falsiin. Ikävä kyllä hän ei saanut kuin vähän rahaa aloittaa uusi elämä, mutta Nuraa se ei haitannut, ainakaan kovin paljoa.

 Sillä kai hän silti vielä saisi perheen, vaikkei aluksi rahaa paljon olisikaan..